• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fotolijst zwart frame - The Godfather The Cat - 43 x 53 cm

Deze prachtige zwarte fotolijst geeft het interieur een luxe uitstraling.

✅ Luxe uitstraling
✅ Poster van The Godfather The Cat is inbegrepen
✅ Voorzien van ophangset
✅ Passend voor ieder interieur
✅ Perfect voor een gallerywall
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Dit product is verkrijgbaar in de volgende varianten:

Heb je een vraag over dit product?

Heb je een vraag over dit product?

Onze collega helpt je graag verder met je vragen.

Fotolijst zwart frame - The Godfather The Cat - 43 x 53 cm

Zwarte fotolijst met poster Godfather The Cat

Deze zwarte fotolijst met zwart-wit print van internationale filmsterren geeft je interieur een luxe uitstraling. De fotolijst is tijdloos en is een eyecatcher voor ieder interieur. We raden aan om meerdere van deze fotolijsten met elkaar te combineren voor het creëren van een mooie gallerywall fotolijsten. Bij deze fotolijst is een poster inbegrepen van The Godfather The Cat.

Handgemaakte zwarte fotolijst

De handgemaakte zwarte fotolijst met prachtige houtnerf is bij ons inclusief een zwart-wit foto. De poster is geprint op hoogwaardig fotopapier en ingelijst met glas. De lijst bevat eveneens een ophangsysteem. Je hebt keuze uit diverse prints in verschillende maten. De afmetingen van deze fotolijst zijn:

- 43 x 53 cm buitenmaat
- 40 x 50 cm fotomaat

Gallery wall

Een gallerywall van fotolijsten is dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur. Je kan hierbij denken aan zwart-wit prints van internationale filmsterren. Je kan ook denken aan foto's van je gezin of leuke vakantiefoto's in de mooie zwarte fotolijsten. Onze lijsten zijn wissellijsten waardoor je eenvoudig de foto's of posters kan wisselen. 

Bekijk ook onze blog, Een spiegellijsten fotolijsten gallery wall maken? Zo doe je dat!, voor inspiratie hoe jij zelf een spiegelfotolijsten gallery wall kan maken.

Bekijk onze Gallery Wall blog

Voordeelset zwarte fotolijsten 

We hebben verschillende voordeelsets voor de zwarte fotolijsten.    

Voordeelset 3 spiegellijsten 70 x 90 cm zilver  
Voordeelset 3 spiegellijsten 70 x 90 cm brons 

Eric Kuster stijl zwarte fotolijsten 

We hebben een breed assortiment van artikelen die we zorgvuldig hebben uitgezocht voor onze klanten. De fotolijsten met zwarte frames zijn gebaseerd op de glamoureuze luxe stijl van interieurdesigner Eric Kuster. Wij bieden onze luxe woonaccessoires tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn woning stijlvol in te richten.

Inspiratie

Scroll door onze foto's op deze pagina voor inspiratie. Bekijk ook wat voor mooie creaties onze klanten reeds hebben gemaakt en doe leuke ideeën op voor je eigen interieur! Bekijk onze blogs en brochures met foto's voor inspiratie.

Spiegellijsten fotolijsten brochure

Brochure spiegellijsten fotolijsten

Bekijk onze collectie schelpenvazen