Spiegelfotolijsten voor een eigen gallery wall

  • Geplaatst op
  • Door Domestica Interior Design
  • 0
Spiegelfotolijsten voor een eigen gallery wall

Spiegelfotolijsten vormen een ware eyecatcher voor het interieur. De bekende interieurdesigner Eric Kuster gebruikt de spiegelfotolijsten voor het creëren van een mooie gallery wall. Het is dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur.

De spiegelfotolijsten geven een luxe uitstraling aan je interieur. Combineer een aantal spiegellijsten met mooie zwart-wit foto's en je hebt direct een mooie statement voor je interieur. Een veelgevraagde combinatie is 3 fotolijsten van 50x60 cm boven de bank. Hierbij gaat het om 3 fotolijsten van hetzelfde formaat die een mooi symmetrisch geheel vormen.

 

Om de gallery wall persoonlijk en uniek te maken is het leuk om te kiezen voor een combinatie van verschillende fotolijsten die toch een symmetrisch geheel vormen. Je kan hierbij kiezenfoto's van je familie, van je bruiloft of gewoon van een leuke vakantieshoot. Je kan ook denken aan foto's van beroemdheden erin. De afbeeldingen kan je bij onze spiegelfotolijsten altijd wisselen waardoor je gemakkelijk met een verandering van de foto's een ander interieur kan crëeren.

 
Tips
Kies zwart-witfoto's in de spiegelfotolijsten, want hiermee komen zowel de lijsten als de foto's mooi tot uiting. De fotolijsten zijn op zichzelf al een eyecatcher vandaar het beter is om de afbeeldingen wat rustiger te houden door middel van zwart-witfoto's. Je zal ook zien dat het hierdoor een mooier geheel wordt. Ook adviseren we je om een passepartout van 5 cm rondom te nemen als het gaat om eigen foto's. Je kan kiezen voor een echte passepartout, maar ook kan je de fotoprintzaak vragen om de passepartout te laten printen. Dit hoort je niets extra's te kosten aangezien je gewoon voor het formaat betaalt.

 


Ophangen
De fotolijsten kunnen zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. Er zitten reeds haakjes aan de achterkant. Je gebruikt in principe 2 haakjes om de fotolijsten op te hangen. Zorg wat betreft het ophangen van de fotolijsten altijd ervoor dat de lijsten mooi gecentreerd zijn. Kies je bijvoorbeeld voor het ophangen van de fotolijsten boven de bank zorg er dan voor dat ze mooi verdeeld worden over de bank. Hetzelfde geldt voor het ophangen van de fotolijsten boven de eettafel. Het mooist is het ook als je de afstanden gelijk houdt tussen de fotolijsten. Daarmee maak je het een mooi symmetrisch geheel.

 

Veelgevraagde combinaties
De fotolijsten kunnen uiteraard op verschillende plekken in het huis worden opgehangen. Doorgaans plaatsen onze klanten de fotolijsten boven de bank. De meestgevraagde combinatie zijn 3 fotolijsten van 50x60 boven de bank. Ook wordt de combinatie van 7 fotolijsten veelvuldig boven de bank geplaatst mits hiervoor de ruimte is. Denk bijvoorbeeld ook aan het ophangen van fotolijsten boven de eettafel. Veel mensen hangen daar vooral 3 fotolijsten van 50x50 of 3 fotolijsten van 50x60 op. Voor in de hal of gang worden vaak de kleine lijsten van 50x50 of 40x40 gebruikt.

Bekijk onze video voor nog meer inspiratie voor de spiegelfotolijsten.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.