Voorjaar! Top 5 luxe woonaccessoires voor binnen én buiten in de tuin

  • Geplaatst op
  • Door Domestica Interior Design
  • 0
Voorjaar! Top 5 luxe woonaccessoires voor binnen én buiten in de tuin

Voorjaar! Top 5 luxe woonaccessoires voor binnen en buiten in de tuin!

Het voorjaar is begonnen! Dat betekent dat het heerlijke zonnetje zich weer vaker laat zien en dat het langer licht is. We maken onze tuin of ons terras ook klaar voor heerlijke barbecue avonden met vrienden of familie. Breng sfeer in je tuin of op je terras door sfeervolle windlichten/waxinelichthouders, serveer je cocktails op luxe dienbladen en richt je tuin in met stijlvolle vazen. 

 

Dit zijn onze top 5 producten voor een sfeervol lente interieur!

 

1 Waxinelichthouders

 

Waxinelichthouders

 

De waxinelichthouders hebben speciaal spiegelglas waardoor het lijkt alsof er honderden waxinelichtjes branden. Met mooie sfeerverlichting zoals een waxinelichthouder straalt je huis warmte en gezelligheid uit. Dit is dus ook super sfeervol voor de gezellige avonden in de tuin wanneer je vrienden en familie op bezoek hebt of gewoon gezellig met je familie in de tuin of op het terras een drankje doet. Wij hebben verschillende soorten waxinelichthouders die prachtig staan op het terras en in de tuin.

✓ Waxinelichthouder voor 3, 4 en 5 waxinelichtjes
✓ Prachtig voor binnen en buiten
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling

 

      Waxinelichthouder 3-voudig.   Waxinelichthouder 4-voudig.  Waxinelichthouder 5-voudig

 

Bekijk onze waxinelichthouders

 

2  Bronzen luxe gouden pot

Bronzen pot

 

Deze luxe bronzen pot geef je je favoriete plant een mooie plekje in de tuin. Deze bronzen kleur past in ieder interieur, is tijdloos en heel sfeervol. Het geeft je tuin een sfeervol karakter en maakt van een mooie plant een echte blikvanger.

✓ Maat M is perfect voor in de tuin
✓ Maat M is mooi voor een klant
✓ Ook verkrijgbaar in zwart

 

Bekijk onze luxe potten

 

3 Sfeervolle gouden windlichten 

 

Waxinelichthouders set van 3

 

Mooie decoratie zoals deze prachtige windlichten staan perfect op een tafel voor de gezellige avonden en mogen in je tuin of terras niet ontbreken. Als je weer de woonkamer in gaat na een gezellige avond neem je deze sfeervolle gouden windlichten gewoon weer mee naar binnen. 

✓ Waxinelichthouder van 3 verschillende formaten
✓ Prachtig op de salontafel, eettafel en tuintafel
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling

 

Bekijk onze waxinelichthouders

 

 

4 Eichholtz dienblad zwart

Eichholtz spiegeldienblad zwart

Voor gezellige barbecues, diners en cocktailavonden heb je natuurlijk ook een mooi dienblad nodig om je drankjes op te serveren. Dit zwarte dienblad van Eichholtz maakt van jouw drankjes en heerlije cocktails de ultieme blikvanger. 

 

✓ Luxe zwart spiegeldienblad
✓ Prachtig op de salontafel, eettafel en tuintafel
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling

 

Bekijk onze collectie spiegeldienbladen

 

5 Mooi opgemaakte schelpenvazen 

Schelpenvaas kleine boot bruin met bloesems

 
Een schelpenvaas met bloemen hoort bij het voorjaar! Het geeft je interieur een frisse uitstraling en brengt net dat extra vleugje kleur in je interieur. De vaas is perfect als blikvanger tijdens de gezellige avonden in de tuin! De schelpenvaas kan door onze bloemist worden opgemaakt met o.a. orchideeën, bloesems en magnolia's. Deze (kunst) bloemen zijn gemaakt van topkwaliteit en hebben geen water nodig waardoor ze dus voor altijd mooi blijven. Als je weer naar binnen gaat, geef je de schelpenvaas weer een mooi plekje in de woonkamer of eetkamer.
 
✓ Handgemaakte schelpenvaas
✓ Prachtig voor de salontafel, eettafel en tuintafel
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling

 

Schelpenvaas bruin brons met orchideeenSchelpenvaas wit parelmoe wit met orchideeenSchelpenvaas zilver met orchideeen

 

Bekijk onze schelpenvazen

 

Meer inspiratie? Bekijk onze bestsellers     

Wil je graag nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze bestsellers voor onze luxe woonaccessoires. We hebben de bestsellers in de stijl van Eric Kuster in een overzicht verzameld. Domestica Interior Design is in Nederland dé specialist in schelpenvazen, spiegellijsten, spiegeldienbladen en andere luxe woonaccessoires in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. We bieden de mooiste producten in de stijl van Eric Kuster aan tegen de voordeligste prijzen.

 
Snel je bestelling in huis

Heb je een keuze kunnen maken voor een mooi cadeau voor haar? We zorgen ervoor dat jij je bestelling gauw in huis hebt. Profiteer van onze topservice, gratis verzending en veilige verzending via onze koerier. Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan gerust een berichtje en we helpen je dan graag verder!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.