Dé 5 mooiste kado's voor de feestdagen!

  • Geplaatst op
  • Door Angela
  • 0
Dé 5 mooiste kado's voor de feestdagen!


Dé 5 mooiste kado's in Eric Kuster stijl

Met de feestdagen voor de deur begint ook de zoektocht naar de mooiste kado's. Ook is het leuk om voor het ontvangen van je bezoek te zorgen voor sfeer en gezelligheid. Wil jij inspiratie voor mooie woonaccessoires in huis waarmee je sfeer creëert en een ander ook blij mee kan maken? Dit zijn de 5 mooiste kado's voor de feestdagen!

1. Eindeloos sfeervol kaarslicht

 Waxinelichthouders - Domestica Interior Design

 

Bij de donkere wintermaanden hoort natuurlijk warmte en gezelligheid. Deze waxinelichthouder voor 4 waxinelichtjes wordt door reflectie van het spiegelende glas omgetoverd in een eindeloze tunnel van honderden lichtjes! Supersfeervol en een leuk kado om te geven! 

✓ Waxinelichthouder voor 4 waxinelichtjes
✓ Afmetingen: 14 x 14 x 14 cm
✓ Prachtig op je salontafel en eettafel
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling

 

2. Persoonlijke gallery wall

Spiegelfotolijsten Eric Kuster stijl - Domestica Interior Design

 

Creëer een persoonlijke gallery wall met deze set van 3 spiegelfotolijsten. De bekende interieurdesigner Eric Kuster gebruikt de spiegelfotolijsten voor het creëren van een mooie gallery wall. Het is dé manier om een persoonlijke touch te geven aan je interieur. Je kan hierbij denken aan foto's van je gezin of leuke vakantiefoto's. Deze set van 3 spiegellijsten van 50 x 60 cm staat prachtig boven de bank of eettafel. De spiegellijsten geven een luxe uitstraling aan het interieur en creëren de glamoureuze Metropolitan Luxury sfeer. Wil je na een jaar weer andere foto's? In een handomdraai wissel je de foto's zo om en heb je weer een andere look voor je interieur!

 

✓ Set van 3 spiegelfotolijsten
✓ Buitenmaat fotolijst 50x60 cm
✓ Fotomaat 40 x 50 cm
✓ kies en wissel zelf je foto’s
✓ Prachtig boven de bank en eettafel
✓ Prachtig voor een persoonlijke gallery wall

 

 

3. Sfeerhaard voor luxe en gezelligheid

Sfeerhaard Eric Kuster stijl - Domestica Interior Design

De spiegelsfeerhaard is ideaal voor een interieur van luxe en gezelligheid. Wat dacht je ervan om heerlijk te eten met deze sfeerhaard boven de eettafel? De sfeerhaard werkt met waxinelichtjes. Je kan hier 9 waxinelichten in doen voor het creëren van een supermooi effect. De combinatie van het stijlvolle design en mooie waxinelichtjes geven het geheel een luxe uitstraling. Er is altijd een mooi plekje voor deze sfeervolle sfeerhaard te vinden!

✓ Afmetingen: 93 x 32 x 8 cm
✓ Geschikt voor 9 waxinelichtjes
✓ Eenvoudig op te hangen
✓ Voor een warme, romantische sfeer in huis

 

 

4. Heerlijke geur in huis

Linari set interieurparfum - Eric Kuster stijl - Domestica Interior Design

Met interieurparfum van Linari geef je je huis een luxe en warme sfeer voor de feestdagen. We hebben een prachtige luxe set van Linari samengesteld die lekker ruikt én er mooi uit ziet! De set interieurparfum van Linari bestaat uit een geurstokjeshouder en roomspray. De diffuser en roomspray hebben een heerlijke zoete geur van onder meer lelies, rozen, anjer, jasmijn dat is verenigd met musk en houten accenten. Deze bestseller verspreidt zich door middel van de zwarte stokjes door de ruimte. Met de luxe roomspray kan je op ieder gewenst moment deze heerlijke geur verspreiden.

✓ 500 ml interieurparfum
✓ 100 ml roomspray
✓ Luxe zilveren fles
✓ Frisse geur
✓ Perfect voor een heerlijke luxe geur in huis

Schuif die strijkplank oven en wasmand aan de kant en maak je huis klaar voor het voorjaar door schelpenvazen met bloemen, heerlijk interieurparfum,

 

5. Een mooie blikvanger voor op tafel


Spiegeldienblad brons - Eric Kuster stijl - Domestica Interior Design

Dit luxe spiegeldienblad is een eyecatcher voor de eettafel en salontafel. De kleur brons zorgt vanwege de mooie kleur voor een warme sfeer. Het dienblad geeft een luxe uitstraling aan het interieur https://homestyling.jouwpagina.nl/ interieur-adviezen.startze.nl Wat dacht je ervan om dit mooie spiegeldienblad te combineren met luxe woonaccesoires? Daarmee creëer je een echte blikvanger! Het spiegeldienblad wordt vaak gecombineerd met interieurparfum van Linari, de 4-voudige waxinelichthouder en een schelpenvaas.

 

✓ Bronzen spiegeldienblad
✓ Afmetingen: 50 x 50 x 50 cm
✓ Prachtig op de salontafel en eettafel
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling

 
Meer inspiratie? Bekijk onze bestsellers


Wil je graag nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze bestsellers voor onze luxe woonaccessoires. We hebben de bestsellers in de stijl van Eric Kuster in een overzicht verzameld. Domestica Interior Design is in Nederland dé specialist in schelpenvazen, spiegellijsten en andere luxe woonaccessoires in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. We bieden de mooiste producten in de stijl van Eric Kuster aan tegen de voordeligste prijzen.

 
Snel je bestelling in huis

Heb je een keuze kunnen maken voor een mooi kado voor de feestdagen aan jezelf of wil je iemand anders verrassen met een mooi kado? We zorgen ervoor dat jij je bestelling gauw in huis hebt voor de feestdagen. Profiteer van onze topservice, lage verzendkosten en veilige verzending via onze koerier. Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan gerust een berichtje en we helpen je dan graag verder! Fijne feestdagen!

 

https://woninginrichting.beginthier.nl/

https://almere.startbewijs.nl/

https://woonwinkels.slimmestart.nl/

https://mijnbedrijf.uwstart.nl/

Terug naar overzicht

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.