Salontafel decoratie & inspiratie: De mooiste accessoires voor de salontafel

  • Geplaatst op
  • Door Domestica Interior Design
  • 0
Salontafel decoratie & inspiratie: De mooiste accessoires voor de salontafel

De mooiste accessoires voor de salontafel

De salontafel vind je in ieder interieur en vormt vaak het middelpunt van de woonkamer. Het is dan ook leuk om deze te decoreren met mooie accessoires. Zo kan je denken aan bijv. een prachtige schelpenvaas of waxinelichthouder voor een sfeervolle blikvanger. Of ga voor een luxe statement piece zoals een koffietafelboek of spiegeldienblad. De keuzes zijn oneindig en geven je de mogelijkheid om een persoonlijke touch te geven aan jouw interieur.

 

Wij hebben ter inspiratie een overzicht gemaakt van de mooiste woonaccessoires voor de salontafel.

 

1 Handgemaakte schelpenvaas

Schelpenvazen

Een schelpenvaas is perfect voor de salontafel. De schelpenvazen bij Domestica Interior Design zijn handgemaakt met echte zoetwaterschelpen en verkrijgbaar in de kleuren parelmoer wit, brons en zilver. De vaas kan door onze bloemist worden opgemaakt met o.a. orchideeën, bloesems en magnolia's. Deze (kunst) bloemen zijn gemaakt van topkwaliteit en hebben geen water nodig waardoor ze dus voor altijd mooi blijven. De schelpenvaas is daarnaast ook mooi te combineren met een spiegeldienblad, waxinelichthouder en interieurparfum van Linari.

 

Eichholtz spiegeldienblad zwart  Waxinelichthouder 4-voudig  Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zilver

 

Onze favorieten voor de salontafel:

- Schelpenvaas klein 17x24 cm
- Schelpenvaas bowl 40x24 cm

 

Bekijk onze schelpenvazen

 

2 Luxe spiegeldienbladen

 

Spiegeldienbladen vormen de ultieme blikvanger op iedere salontafel. De spiegel dienbladen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud, brons en zilver. Deze prachtige accessoire valt daarnaast ook mooi te combineren met sfeervolle waxinelichthouders en interieurparfum van Linari. Speciaal daarom hebben we een aantal mooie complete voordeelsets samengesteld.

 

Waxinelichthouder 4-voudig  Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zilver

 

Bekijk onze voordeelsets

 

3 Interieurparfum van Linari

Interieurparfum van Linari

 

Een interieurparfum staat niet alleen mooi op de salontafel maar ruikt natuurlijk ook nog eens lekker! Wij hebben de heerlijke interieurparfum van Linari in ons assortiment in de kleuren zilver, goud en zwart. Zo is er voor ieder interieur wat! De parfum is zowel los als in een voordelige set verkrijgbaar en valt ook mooi te combineren met een spiegeldienblad en waxinelichthouder

 

Eichholtz spiegeldienblad zwart  Waxinelichthouder 4-voudig

 

Bekijk onze collectie interieurparfum

 

4 Waxinelichthouders

Waxinelichthouders 

 

Er is niks wat zo veel warmte en gezelligheid uitstraalt als mooie sfeerverlichting. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige waxinelichthouder met spiegelglas waardoor het lijkt alsof er honderden lichtjes branden. Wij hebben verschillende soorten waxinelichthouders die prachtig staan op de salontafel. Ook mooi te combineren met een spiegeldienblad en interieurparfum van Linari. Een gegarandeerde blikvanger!

 

Eichholtz spiegeldienblad zwart  Linari set interieurparfum diffuser en roomspray zilver

 

Onze favorieten voor de salontafel:
- 3-voudige waxinelichthouder
- 4-voudige waxinelichthouder
- 5-voudige waxinelichthouder
- Set waxinelichthouders

 

Bekijk onze waxinelichthouders

 

5 Natuurlijke decoratie

Natuurlijke decoratie
 
Hou je van een prachtige rustieke sfeer in huis? Dan kan je er ook aan denken om je salontafel te decoreren met mooie natuurlijke decoraties. Zo hebben wij bij Domestica Interior Design bijvoorbeeld een prachtige bergkristal op een standaard, een echte schelpendoos of een hoorn op een standaard. 
 
Bekijk onze collectie natuurlijke decoratie
 

6 Boeken

Boeken

 
Een koffietafelboek met foto's is niet alleen een prachtige blikvanger voor de salontafel maar is ook nog eens een leuke gespreksstarter. Zo kunnen jouw gasten of jijzelf door dit prachtige boek bladeren en de mooie foto's bewonderen. Wij hebben verschillende luxe koffietafelboeken van onder andere Tom Ford, Eric Kuster, Chanel, Dior en Rolex
 
 
Bekijk onze collectie boeken
 
 
Meer inspiratie? Bekijk onze bestsellers     

Wil je graag nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze bestsellers voor onze luxe woonaccessoires. We hebben de bestsellers in de stijl van Eric Kuster in een overzicht verzameld. Domestica Interior Design is in Nederland dé specialist in schelpenvazen, spiegellijsten, spiegeldienbladen en andere luxe woonaccessoires in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. We bieden de mooiste producten in de stijl van Eric Kuster aan tegen de voordeligste prijzen.

 
Snel je bestelling in huis

Heb je een keuze kunnen maken voor een mooi cadeau voor haar? We zorgen ervoor dat jij je bestelling gauw in huis hebt. Profiteer van onze topservice, gratis verzending en veilige verzending via onze koerier. Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan gerust een berichtje en we helpen je dan graag verder!

 

Terug naar overzicht

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.