Lente! Top 5 woonaccessoires voor het voorjaar

  • Geplaatst op
  • Door Domestica Interior Design
  • 0
Lente! Top 5 woonaccessoires voor het voorjaar

Lente! Top 5 woonaccessoires voor het voorjaar!

De lente staat voor de deur en dat betekent fluitende vogeltjes, een heerlijk zonnetje en langer licht. Het voorjaar staat daarnaast ook voor vernieuwing! Het is dan ook heerlijk om je huis in het voorjaar een leuke make-over te geven met mooie accessoires. Maak je huis klaar voor het voorjaar door schelpenvazen met bloemen, heerlijk interieurparfum, sfeervolle windlichten, mooie salontafelboeken en geef die mooie vakantiefoto's nu eindelijk een leuk plekje in huis. 

Dit zijn onze top 5 producten voor een sfeervol lente interieur!

 

1  Mooi opgemaakte schelpenvazen 

Schelpenvazen
 
Een schelpenvaas met bloemen hoort bij het voorjaar! Het geeft je interieur een frisse uitstraling en brengt net dat extra vleugje kleur in je interieur. De vaas is perfect als blikvanger voor de salontafel! De schelpenvaas kan door onze bloemist worden opgemaakt met o.a. orchideeën, bloesems en magnolia's. Deze (kunst) bloemen zijn gemaakt van topkwaliteit en hebben geen water nodig waardoor ze dus voor altijd mooi blijven. 
 
✓ Handgemaakte schelpenvaas
✓ Prachtig voor de salontafel en eettafel
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling
✓ Professioneel opgemaakt door onze bloemist 

 

Schelpenvaas bruin brons met orchideeenSchelpenvaas wit parelmoe wit met orchideeenSchelpenvaas zilver met orchideeen

 

Bekijk onze schelpenvazen

 

2  Bronzen luxe gouden pot

Bronzen pot

 

Wie aan het voorjaar denkt, denkt aan planten voor een fris voorjaarsinterieur! Met deze luxe bronzen pot geef je je favoriete plant een mooie plek in huis. Deze bronzen kleur past in ieder interieur, is tijdloos en heel sfeervol. Het geeft je huis een sfeervol karakter en maakt van een mooie plant een echte blikvanger.

✓ Maat M is perfect voor een plant
✓ Maat S is perfect voor op een zuil
✓ Perfect voor bloesems, orchideeen, ghostwood of een mooie plant

 

Bekijk onze luxe potten

 

3 Sfeervolle gouden windlichten 

Waxinelichthouders

 

Mooie decoratie zoals deze prachtige windlichten mogen op een salontafel voor de gezellige avonden niet ontbreken. Met mooie sfeerverlichting zoals een waxinelichthouders straalt je huis warmte en gezelligheid uit. 

✓ Waxinelichthouder van 3 verschillende formaten
✓ Prachtig op je salontafel en eettafel
✓ Perfect voor een luxe en sfeervolle uitstraling

 

Bekijk onze waxinelichthouders

 

4 Koffietafelboeken

Boeken
 
Een koffietafelboek van een topmerk mag niet ontbreken in een luxe interieur. Deze luxe tafelboeken staan vol met beeldschone fotografie om doorheen te bladeren. Wij hebben verschillende luxe koffietafelboeken van luxe topmerken van onder andere Tom Ford, Eric Kuster, Rolex, Chanel, Louis Vuitton, Dior, Prada, Yves Saint Laurent en Gucci.
 
✓ Luxe koffietafelboeken
✓ Prachtig op de salontafel 
✓ Perfect voor een luxe interieur
 

 

Bekijk onze collectie boeken

 

 

5 Persoonlijke gallerywall met spiegellijsten 

 

Voordeelset spiegellijsten met sfeerhaard

 

Wij hebben spiegellijsten waarmee je een mooie gallery wall kan creëren. Geef die mooie vakantiefoto's, foto's van je bruiloft of speciale fotoshoot van jezelf en je kinderen nu eindelijk een mooi plekje in je huis. We hebben hiervoor een aantal prachtige voordeelsets met de spiegelfotolijsten samengesteld. 

 

✓ Perfect voor het presenteren van je mooiste momenten
✓ Set van spiegelfotolijsten
✓ Prachtig boven de bank en eettafel
✓ Prachtig voor een persoonlijke gallery wall

 

Bekijk voor inspiratie over het creëren van een eigen gallery wall ook onze blog Een spiegellijsten fotolijsten gallery wall maken? Zo doe je dat!

 

Meer inspiratie? Bekijk onze bestsellers     

Wil je graag nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan onze bestsellers voor onze luxe woonaccessoires. We hebben de bestsellers in de stijl van Eric Kuster in een overzicht verzameld. Domestica Interior Design is in Nederland dé specialist in schelpenvazen, spiegellijsten, spiegeldienbladen en andere luxe woonaccessoires in de stijl van interieurdesigner Eric Kuster. We bieden de mooiste producten in de stijl van Eric Kuster aan tegen de voordeligste prijzen.

 
Snel je bestelling in huis

Heb je een keuze kunnen maken voor een mooi cadeau voor haar? We zorgen ervoor dat jij je bestelling gauw in huis hebt. Profiteer van onze topservice, gratis verzending en veilige verzending via onze koerier. Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan gerust een berichtje en we helpen je dan graag verder!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.